Průběžná diskuze


Prosíme všechny účastníky diskuze o objektivnost v příspěvcích a střídmost v reakcích. Závadné příspěvky budou odstraněny a vulgární autoři zabanováni.

1 205 comments

  1. Dívám se na celkové pořadí a přemýšlím, kde je prostor pro posun. Pokud by dnešní etapa měla něco napovědět o aktuální formě jednotlivých jezdců pro 3. týden a o tom, kterým směrem jde, možná by Honza mohl jít před Zannu, kterého porazil, a Bardeta, který by bez úniků nebyl tam, kde je. Trochu nečekaná ztráta Tiberiho by mohla teoreticky naznačovat, že bude mít ve 3. týdnu špatný den, kdy úplně vycouvá z pořadí. Ale jinak se zdá, že ostatní jsou a budou na tom stejně či lépe než Honza. To znamená v Římě ideálně Top 8, max. Top 7. Lépe asi ne…

    • Alex forever

      Přesně tak bych to viděl jako jeho strop – pokud nedojde k nějakému pádu, defektu v rozhodujících chvílích nebo onemocnění…

      • Bohužel ty dva úniky (jeden, který v boji o desítku podcenil a nechal odjet, druhý, kde se měl udržet a na některé konkurenty něco najet) jej stojí lepší umístění.

        Ale ještě tam šance je. Pětka není daleko. Ale chtělo by to podporu týmu.

        • Po skvělém prvním týdnu jsem čekal, že dnes kolem pátého místa Honza bude.

        • Alex forever

          Podpory se nedočká – Belgičan s Frantíkem mají evidentně přednost a volnou ruku, místo aby jeli na Honzu, což by mělo být vzhledem k umístění v GC naprosto jasné…

        • Alex forever

          A už mě to fakt dost sere, jak naši kluci dlouhodobě doplácejí na to, že jsou Češi.
          Křižák si to vyžíral od Hopsálka, Štyby od Terpstry (a někdy i od dalších), Hirťák od Remcala a teď od těch dvou kašparů.
          Jedinej, kdo neměl s tímhle problémy, byl Leo König! Tedy hlavně u Němců – ve Sky už byl taky domestik, ale dobrovolně a u toho měl volnou ruku, když prokázal své kvality.
          Snad se do podobné pozice brzy propracuje Mathias Vacek, a nebo někdo z dalších mlaďasů (Bittner, Kopecký a spol.).
          Jen je škoda, že ani jeden z nic nemá nárok jet na pořadí v GT etapácích {cry} {negative}

    • Já se na to dívám trochu optimističtěji, byť realizace se to asi nedočká… Tadej jede vlastní závod a ta trojka za ním je taky mimo hru, ale dál už to je potenciálně otevřené:
      Tiberi dnes ukázal slabost, nemusí to být naposledy; Arensman se objetuje pro G a dojdou mu síly; Bardet se bude soustředit na etapy a doplatí na to; Zanu dnes taky porazil; a Rubio taky není zrovna prověřený GT jezdec na celkové pořadí u kterého by překvapil nějaký slabší den.
      Všechno dohromady se to asi nesejde, ale těžko by někdo o čemkoli z tohoto mohl říct, že to je nějaké velké překvapení. Ale taky nám může rupnout Honza, že… :-D

  2. Honza výborně! Gratulace. Je to frajer. Ale strategii týmu nerozumím.

  3. Alex forever

    Tak desátej v cíli – dobrý {rose} , ale čekali jsme asi všichni v tomto profilu etapy víc, že? {scratch}

    Příloha: TOP10

  4. Honza je borec, na tohle se koukalo krásně! Nečekal jsem, že porazí i takového Tiberiho… {good}

  5. Alex forever

    No ale v místech, kde jsem čekal Honzův nástup, naopak couvá ze skupiny {cry}

    Příloha: Honza

  6. Alex forever

    A je po ptákách! Honzo, pojeď!

    Příloha: Pogačar letí

Leave a Reply